Aktivitetet > Nje muaj i Beogradit ne Prishtine > Tekst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapja e ekspositës së pikorëve nga
Serbia: Tadija Janičić, Milorad Stajčić i
Milica Crnobrnja Vukadinović

27 gusht - 2 shtator 2015

 

 

Dardan Noka Selimaj bëri hapjen e ekspozitës së parë të "Muajit të Beogradit në Prishitinë'',duke prezantuar biografinë e secilit prej krijuesve dhe temat të cilat ata kishin përzgjedhur t'i preantionin në Prishtinë.

 

 

Galeri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në vitin 2015, program është financuar nga Bashkimi Europian në bazë të Pëkrahjes për Shoqërinë Civile 2013.
Në vitin 2016, programi financohet nga Robert Bosch Stiftung GmbH.
Përmbajtjet e të gjitha thirrjeve/njoftimeve për shtyp/video materialeve janë përgjegjësi e vetme
e autorit/organizatës dhe në asnjë mënyreë nuk pasqyrojnë pikëpamjet e Bashkimit Europian ose
të Robert Bosch Stiftung GmbH.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright * Helsinki Committee for Human Rights in Serbia - 2015

Web Design * ParadoXFactory