Lajme dhe shpalljet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Kultura mbi
nacionalitetin” është
formulë për tejkalimin
e barrierave

Koha, 1 qershor 2017

... >>>

 

A munden artistët t’i
rikuperojnë dëmet
nga e kaluara?

Gazetaere, 31/05/2017

... >>>

 

Kultura thyen barrierat
– Kosovë dhe Serbi

Danas, Barazia, 9.12.2016.

... >>>

 

RTK

Shtator 2015.

... >>>

 

Konferecen
permbyllese “Serbia
dhe Kosova: Thyerrja
e akullit nderkulturor”

Prishtine, 18 Dhjetor 2015

... >>>

 

Shtojcë speciale në të
përditshmen “Koha
Ditore" nga programi i
projektit: Sërbia dhe
Kosova - Thyerja e...

... PDF >>>

 

Shtojcë speciale në të
përditshmen "Danas"
nga programi i
projektit: Sërbia dhe
Kosova - Thyerja e...

... PDF >>>

 

Hapet ekspozita e
dytë me radhë në
kuadër të Festivalit
“Muaji i Beogradit në
Prishtinë”

... >>>

 

Racizmi modern,
krijimi i mureve dhe
frika për kulturën

A.S, KultPlus.com
04.09.2015.

... >>>

 

 

 

 

 

"Muaji i Beogradit
ne Prishtine"

RTV 21, 28. gusht 2015.

...  youtube >

 

Historia e një djali nga
Bosnja nis “Muajin
e Beogradit në
Prishtinë”

Sarandë Selimi, 2015-08-26

... >>>

 

Artistët nga Serbia, me art e diskutime vijnë në Prishtinë

Suzana Berisha, 2015-08-26

... >>>

 

 

 

Kinematografia
serbe e ajo kosovare
takohen te
paragjykimet e
nacionalizmi

... >>>

 

Zbatimi i Marrëveshjes
së Brukselit edhe me
kulturë

Koha, 2 Qershor 2015

... >>>

 

Fillon "Muaji i
Prishtinës në
Beograd"

Alban Muhaxheri, Zëri
1 Qershor 2015

... >>>

 

Shoqëria civile e
bashkuar për
bashkpunimin
Kosovë dhe Serbi

Mars, 2015

... >>>

 

 

 

 

 

 

Në vitin 2015, program është financuar nga Bashkimi Europian në bazë të Pëkrahjes për Shoqërinë Civile 2013.
Në vitin 2016, programi financohet nga Robert Bosch Stiftung GmbH.
Përmbajtjet e të gjitha thirrjeve/njoftimeve për shtyp/video materialeve janë përgjegjësi e vetme
e autorit/organizatës dhe në asnjë mënyreë nuk pasqyrojnë pikëpamjet e Bashkimit Europian ose
të Robert Bosch Stiftung GmbH.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright * Helsinki Committee for Human Rights in Serbia - 2015

Web Design * ParadoXFactory