Aktivitetet > Nje muaj i Beogradit ne Prishtine > Tekst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Debati mbi "Jugoslavia si Histori:
Rasti i Kosvës"

15. shtator 2015.

 

 

Debati I fundit për këtë muaj kulture u mbajt në Universitetin Amerikan ne Kosove (AUK) mbi Jugosllavinë si krijesës historike si dhe Kosova si pjesë e saj.

Panelistë ishin Sonja Biserko, Baton Haxhiu, Shkelzen Maliqi dhe Milivoj Beslin.

 

 

Galeri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në vitin 2015, program është financuar nga Bashkimi Europian në bazë të Pëkrahjes për Shoqërinë Civile 2013.
Në vitin 2016, programi financohet nga Robert Bosch Stiftung GmbH.
Përmbajtjet e të gjitha thirrjeve/njoftimeve për shtyp/video materialeve janë përgjegjësi e vetme
e autorit/organizatës dhe në asnjë mënyreë nuk pasqyrojnë pikëpamjet e Bashkimit Europian ose
të Robert Bosch Stiftung GmbH.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright * Helsinki Committee for Human Rights in Serbia - 2015

Web Design * ParadoXFactory