Aktivitetet > Artistet e rinj nje akcion > Tekst

 

 

 

 

 

 

 

 

Ky dokumentar eshte per te rinjet shqiptar dhe serb qe nuk kan pasur rastin te njohin moshateret e tyre nga shteti tjeter. Ata flasin per pervojat e tyre kur kan vizituar per here te pare Kosoven dhe Serbine. Dokumentari eshte dhene fillimisht si ide ne seminarin e pare mes te rinjeve nga projekti ''Serbia dhe Kosova - thyerrja e akullit nderkulturor 2015'', e cila gjate fazava me te vonshme te projektit u realizua nga vete grupi.

 

 

 

 

 

 

Në vitin 2015, program është financuar nga Bashkimi Europian në bazë të Pëkrahjes për Shoqërinë Civile 2013.
Në vitin 2016, programi financohet nga Robert Bosch Stiftung GmbH.
Përmbajtjet e të gjitha thirrjeve/njoftimeve për shtyp/video materialeve janë përgjegjësi e vetme
e autorit/organizatës dhe në asnjë mënyreë nuk pasqyrojnë pikëpamjet e Bashkimit Europian ose
të Robert Bosch Stiftung GmbH.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright * Helsinki Committee for Human Rights in Serbia - 2015

Web Design * ParadoXFactory